Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT pe DN 1, între Alba Iulia și Teiuș, la Sântimbru. Trei persoane rănite

Publicat

smurd

Un accident rutier s-a petrecut duminică după-amiaza, pe DN 1, între Alba Iulia și Teiuș, la intrarea în Sântimbru, zona Astoria. În accident au fost implicate trei autovehicule, iar în urma impactului trei persoane au fost rănite.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în 21 octombrie 2018, în jurul orei 15.20, pe DN1, la kilometrul 386, pe raza localităţii Sântimbru, o femeie de 44 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul ce circula în faţa sa, condus de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Lupeni, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism, condus, în aceeaşi direcţie, de un bărbat de 28 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, trei persoane, cu vârste cuprinse între 12 şi 68 de ani, pasagere în primele două dintre autoturisme, au suferit leziuni corporale uşoare şi au primit îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, pentru primii doi rezultatul fiind negativ, iar pentru bărbatul de 28 de ani rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax