Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN 14 B între Blaj și Crăciunel. O mașină a intrat în coliziune cu o căruță

Publicat

Un accident rutier a avut loc joi seara pe DN 14 B, între Blaj și Crăciunel, la kilometrul 18. O persoană a fost transportată la spital după ce o căruță și un autoturism au intrat în coliziune.

Şoferul unei mașini marca Volkswagen, care circula regulamentar în direcția Blaj-Crăciunel, nu a văzut o căruță, nesemnalizată, care se deplasa pe același sens și a lovit-o. În urma impactului, conducătorul căruței a fost rănit și transportat la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, joi, la ora 17.45, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DN 14 B, la ieşirea din municipiul Blaj spre Crăciunelu de Jos, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că K.I., de 21 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Blaj – Crăciunelu de Jos, nu observat o căruţă nesemnalizată în mod corespunzător, condusă de M.T., de 21 de ani, din Bucerdea Grânoasă, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului, M.T. a suferit mai multe leziuni (fractură de claviculă şi peroneu) şi a fost transportat la spitalul din Blaj unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Cei doi conducători de vehicule implicaţi în accident, au fost testaţi cu aparatul etilotest, pentru M.T. rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat în timp ce pentru K.I. rezultatul testării a fost negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gabriel Nagy

    joi, 19.12.2013 at 21:51

    si eu era sa lovesc aceasta caruta cu semnalizare 0 (zero)la iesirea Blaj

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax