Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-UPDATE: ACCIDENT RUTIER pe DN 67 C, Petrești-Sebeș. Cinci victime, una rănită grav. Șoferul vinovat, băut la volan

Publicat

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, în jurul orei 16:30, pe DN 67 C, în localitatea Petrești. Din primele informații ar fi implicate două mașini.

În urma impactului o persoană a fost rănită grav.  În momentul intervenției pompierilor militari, victima era inconștientă. Traficul este blocat. 

Vezi și:  FOTO-VIDEO: ACCIDENT la ieșirea de pe A1 Sibiu-Sebeș. Microbuz cu 11 persoane implicat. Șoferul vinovat a fugit pe câmp

accident petresti

UPDATE 17:15- Potrivit unor martori oculari, unul dintre șoferii implicați în accident ar fi avut 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, în momentul în care a fost testat cu etilotestul. 

De asemenea, potrivit martorilor, șoferul unui Volkswagen Passat în momentul în care a semnalizat la stânga, pentru a intra în Colonia Petrești, a fost lovit în spate de către un Ford Mondeo, în care se aflau trei bărbați, printre care și șoferul aflat beat la volan. În urma impactului, un bărbat aflat în dreapta șoferului din Ford a fost rănit grav.

colaj 1

UPDATE 19:45 IPJ Alba: accidentul a avut loc pe dn 67 c , la km 141 +200 m, la intersecția cu Colonia Petrești. Un tânăr de 27 de ani, din comuna Săsciori, in timp ce conducea un autoturism, in direcția Sebes – Sebesel, nu a păstrat o distanță suficientă fata de un autoturism a cărui conducător intenționa sa vireze la stânga, intrând in coliziune cu acesta.

În urma accidentului, șoferul care a provocat accidentul, un pasager din autoturismul și un pasager din celălalt autoturism, au suferit leziuni corporale. În urma testării celor doi conducători auto cu aparatul etilotest, pentru tânărul de 27 de ani, vinovat de producerea accidentului a rezultat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa și conducere sub influența alcoolului.

UPDATE 16:59 – Potrivit ISU Alba, în urma impactului dintre cele două autoturisme au rezultat cinci victime dintre care două au fost transportate la spital, iar altele trei cu leziuni ușoare, au refuzat transportul.

cola2

Potrivit ISU Alba, garda de intervenție Sebeș intervine cu o autospecială și descarcerare la un accident rutier în localitatea Petrești, o persoană încarcerată inconștientă.

Potrivit IPJ, traficul este blocat pe DN 67 C la intrare în Petrești dinspre Sebeșel, din cauza unui accident cu 2 automobile implicate. O victimă posibil grav.

Știre în curs de actualizare. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax