Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident rutier pe DN 7: Coliziune între un autoturism și un TIR, o femeie a fost rănită și transportată la spitalul din Alba Iulia

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut marți dimineaţa, pe DN 7, la intersecția dintre Vințu de Jos și Sibișeni. Accidentul s-a produs între un autoturism și un TIR, iar în urma coliziunii, o femeie a fost rănită. În zonă, traficul a fost restricționat timp de aproximativ o oră.

Din primele informații ale polițiștilor, accidentul s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare, între un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în județul Călărași și un TIR cu numere de înmatriculare de Italia. Șoferul autoturismului a intrat într-o depășire periculoasă, nu a mai reușit să se retragă la timp pe banda pe care circula și a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

O femeie cu vârsta de aproximativ 30 de ani, pasageră în autoturism, a fost rănită și transportată la spitalul din Alba Iulia.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 10.45, pe DN 7, la km 335 metri, în afara localităţii Vințu de Jos, B.S., de 58 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei depăşiri și a acroșat cu partea lateral stângă a semiremorcii un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Călărași, care era angajat în depășirea TIR-ului.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 26 de ani, din Zimnicea, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internată în spital.”

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax