Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN 75, în zona comunei Albac. Un șofer s-a răsturnat cu mașina

Publicat

politie

accident politia masina politie Un șofer s-a răsturnat cu mașina, duminică, în jurul orei 17.00, pe DN75 în zona comunei Albac din munții Apuseni. În urma accidentului două persoane au fost rănite. Potrivit ISU Alba, victimele sunt conștiente. 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 24 septembrie, în jurul orei 16.20, pe DN 75, pe raza localității Albac, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Horea, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră, pentru a evita coliziunea cu un autoturism ce circula din sens opus și al cărui șoferiță inițiase un viraj spre stânga, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a ieșit în afara carosabilului și a intrat în coliziune cu un gard și cu un stâlp de susținere a rețelei de electricitate.

În urma accidentului, conducătorul auto și un tânăr de 19 ani, din comuna Bistra, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spitalul din Câmpeni.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax