Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

UPDATE: ACCIDENT rutier pe DN 75, la Mihoești. Trei persoane rănite, după ce două mașini s-au lovit. Unul dintre șoferi era băut

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi după-amiaza, în jurul orei 17.00, pe drumul național DN 75, în zona localității Mihoești. Trei persoane au fost rănite, după ce două autoturisme s-au lovit. 

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este îngreunat pe DN 75, în zona localității Mihoești, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Din accident ar fi rezultat trei victime, care primesc îngrijiri medicale.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul 16.45, polițiștii din Câmpeni au intervenit pe DN 75, pe raza localității Mihoești, unde a fost semnalată producerea unui accident rutier, soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un bărbat de 57 de ani, din Luduș, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Horea, județul Alba.

În urma accidentului, cei doi conducători auto și un bărbat de 62 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul din județul Mureș și negativ pentru cel din comuna Horea.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax