Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN1, în afara localității Galda de Jos. O persoană a fost rănită după ce a ieșit cu mașina în decor

Publicat

Un accident rutier a avut loc miercuri după-amiază pe DN1, în afara localității Galda de Jos. O persoană a ajuns la spital după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit IPJ Alba, șoferul mașinii a făcut manevre pentru a evita impactul cu un tractor, dar a sfârșit cu mașina în decor. Victima a fost transportată la spitalul din Aiud pentru îngrijiri.

UPDATE: Accidentul s-a petrecut în momentul în care un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unui tractor neînmatriculat, fără a avea permis de conducere, a ieşit cu utilajul pe drumul naţional, de pe un teren agricol. O femeie aflată la volanul unui autoturism, care circula regulamentar pe DN1, a încercat să evite impactul cu tractorul ce i-a apărut în faţă, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în afara şoselei. Femeia, în vârstă de 39 de ani, din Aiud, a ajuns la spitalul din oraş pentru diagnosticare.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba,  „la ora 12,14, pe DN 1, în afara localităţii Galda de Jos, R.A.A., un tânăr de 19 ani, din Galda de Jos, în timp ce conducea, fără a poseda permis de conducere, un tractor neînmatriculat, a ieşit de pe câmp în drumul naţional fără să se asigure în mod corespunzător şi fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de o femeie 39 de ani, din municipiul Aiud care, pentru a evita coliziunea cu tractorul a efectuat un viraj brusc şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Faţă de R.A.A., poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi conducere a unui autovehicul neînmatriculat.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax