Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN1, în zona Oarda – „Elit”. Două persoane au fost rănite și transportate la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut miercuri, în jurul amiezei, pe DN 1 la km 375, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, în dreptul localității Oarda. Au fost implicate două autoturisme, iar două persoane au fost rănite ușor și transportate la spital.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs în zona „Elit”.

UPDATE 1: Din primele informaţii, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate la intersecția de la ieșire din Oarda. În urma impactului, un bărbat și o femeie au ajuns la spital cu răni ușoare.  Ambele mașini sunt înmatriculate în Alba.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, “la ora 11.15, pe DN 1, pe raza municipiului Alba Iulia, B.C.R., de 27 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, la intersecția cu strada Biruinței din Oarda de Jos, a efectuat un viraj spre stânga, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 73 de ani, din Cugir.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit o fractură de stern şi de arc costal iar soţia, o femeie de 70 de ani, a suferit leziuni corporale uşoare. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Natasa

    miercuri, 06.03.2013 at 14:06

    De ce nu se face un sens giratoriu la intrarea in Oarda?
    Sa se interzica intrarea in Oarda la capatul podului de la Mures.
    Dar la „Trei poduri”, de ce nu se face sens giratoriu ?

  2. xyz

    joi, 07.03.2013 at 07:52

    Natasa, daca s-ar interzice intrarea in Oarda la capatul podului,toti locuitorii din Oarda si Limba ar trebui sa plateasca rovinieta .Nu e corect sa nu poti ajunge acasa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax