Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN1, în zona Sântimbru. O persoană a fost rănită, după o depăşire ratată

Publicat

politie

masina politie rutiera alba O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier care a avut loc vineri dimineaţa, pe DN 1, la ieșire din Alba Iulia spre Sântimbru. În evenimentul rutier au fost impicate două mașini. Traficul a fost restricționat până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului.

Din primele informaţii, un autoturism care circula dinspre Aiud spre Alba Iulia a intrat în depășire, iar, în momentul în care a revenit pe banda de mers, a acroșat o mașină care circula regulamentar.

UPDATE: Unul dintre autoturismele implicate în accident este un Ford Mondeo înmatriculat în Alba, de culoare verde, cu semn de începător. Acesta este serios avariat în urma impactului. Circulaţia în zona accidentului a fost reluată în condiţii normale, după aproximativ o jumătate de oră.

UPDATE 1: Accidentul a fost anunţat la 112, la ora 9.13 şi s-a produs pe DN1, la kilometrul 389, zona Sântimbru.

B.C.M. (36 de ani) din comuna Unirea, aflat la volanul autoturismului Ford Mondeo s-a angajat în depăşirea unui TIR, însă în faţa sa depăşea şi un autoturism Ford Focus, condus de un bărbat de 38 ani din Timişoara, maşină cu care a intrat în coliziune.

În urma accidentului, a fost rănit un bărbat de 68 de ani din Rădeşti (Aiud), pasager în autoturismul Ford Mondeo. Acesta a suferit leziuni uşoare: contuzie la umărul drept.

UPDATE2: Potrivit IPJ Alba, „la data de 17.07.2015, în jurul orei 9.15, pe DN 1, la km 389, în afara localității Sântimbru, B.C.M., de 36 de ani, din comuna Unirea, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei depășiri și nu a observat la timp că autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Timișoara, inițiase manevra de depășire, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna Rădești, județul Alba, a suferit leziuni corporale ușoare.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax