Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN1, între Aiud şi Unirea. Patru persoane rănite după o coliziune între două maşini

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi dimineaţa pe DN1 în judeţul Alba, între localităţile Miraslău şi Decea. Două maşini s-au lovit şi patru persoane au fost transportate la spitalul din Aiud. Pe DN1, în zona accidentului, circulaţia a fost restricţionată pe un sens de mers, între Aiud şi Unirea, până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului.

Din primele informaţii, în accident au fost implicate o maşină înmatriculată în Alba şi alta din Cluj. Şoferul uneia dintre acestea a efectuat o depăşire, a acroşat autovehiculul pe care-l depăşea şi s-a răsturnat. Patru persoane care mergeau la târgul din Unirea au suferit leziuni şi au fost transportate la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 7.38, pe DN 1, km. 418 pe raza comunei Miraslău, F.I., de 54 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat în mod corespunzător la efectuarea unei depășiri, intrând în coliziune laterală cu o autoutilitară, condusă în aceeaşi direcţie de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Cluj Napoca.

În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat pe carosabil, iar patru persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani, pasagere în autoutilitară, au suferit leziuni corporale uşoare şi au rămas sub supraveghere medicală în spitalul din Aiud”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax