Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident rutier pe DN1, la Cunţa: Femeie rănită după ce o autoutilitară a lovit un autovehicul oprit pe carosabil

Publicat

pol

O femeie de 58 de ani a suferit traumatisme grave în urma unui accident produs marţi dimineaţa, pe DN1, în judeţul Alba, în afara localităţii Cunţa. Autoutilitara în care se afla şi care era oprită pe carosabil a fost lovită de altă autoutilitară, al cărui şofer nu a observat-o la timp.

Marţi, 3 iunie, la ora 3.47, pe DN 1, la km 350, în afara localității Cunța, T.M.C., de 31 de ani, din localitatea Topalu, județul Constanța, în timp ce conducea o autoutilitară, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, care era oprită pe partea carosabilă şi la al cărei volan se afla L.M., de 61 de ani, din Simeria, județul Hunedoara.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 58 de ani, din Bârcea Mare, județul Hunedoara, pasageră în autoutilitara oprită pe carosabil, a suferit un traumatism cranio cerebral şi unul toracic.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax