Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş: Coliziune între patru maşini. Trei persoane au fost transportate la spital

Publicat

Trei persoane au fost rănite şi transportate la spital, luni, în jurul amiezii, în urma unui accident rutier petrecut pe podul peste Mureş, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş. În evenimentul rutier au fost implicate patru autovehicule.

Circulaţia a fost blocată pe un sens de mers.

UPDATE: Este vorba despre un accident în lanţ, patru autoturisme intrând în coliziune faţă-spate. Un bărbat a fost transportat la spital. Sensul de circulaţie blocat este Alba Iulia – Sebeş.

UPDATE1, Ora 13.00: Traficul rutier în zona podului peste râul Mureş a fost reluat în condiţii normale, la aproximativ o oră de la producerea accidentului.

UPDATE2: În accident au fost implicate două autoturisme Dacia Logan înmatriculate în Alba, un Volkswagen Golf din Timiş şi o Dacia Duster cu numere de Bucureşti. Şoferul uneia dintre maşini a oprit la ieşirea de pe pod pentru a vira stânga spre Oarda şi autoturismul a fost lovit din spate de un alt conducător auto, care nu a păstrat distanţa corespunzătoare. Celelalte două maşini s-au lovit, la rândul lor, din aceeaşi cauză.

La spital au ajuns, în cele din urmă, trei persoane, doi şoferi şi un pasager, care au fost transportate cu ambulanţa, în stare conştientă.

UPDATE3: Potrivit IPJ Alba, “la data de 27.05.2013, ora 11.56, pe D.N. 1, la intrarea în municipiul Alba Iulia, G.F., de 44 de ani, cetăţean italian cu reşedinţa în Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers faţă de autoturismul din faţă, condus regulamentar de S.A., de 63 de ani, din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, întrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un autoturism condus în aceeaşi direcţie de B.S.A., de 27 de ani, din municipiul Tulcea, şi care la rândul său a fost proiectat într-un alt autoturism condus în acelaşi sens de C.I., de 39 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma accidentului, B.S.A. şi C.I. au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în toate cazurile.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax