Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: ACCIDENT pe DN1, între Alba Iulia și Sântimbru, cinci autoturisme implicate, o persoană rănită

Publicat

YouTube video

O persoană a fost rănită, în urma unui accident rutier petrecut marți dimineață, pe DN1, la ieșirea din Alba Iulia, în zona intersecției cu Sântimbru. Traficul a fost blocat. 

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, marţi, în jurul orei 7.45, pe DN 1, la km 388, pe raza localității Sântimbru, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 54 de ani, din Alba Iulia. În urma accidentului, cel de-al doilea conducător auto a suferit leziuni la un picior şi a fost transportat la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE: La ora 8.45 circulația rutieră a fost reluată pe ambele sensuri.

UPDATE, ora 8.12: Potrivit ISU Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială, un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SMURD, la un accident rutier produs între cinci autoturisme pe DN1, în localitatea Sântimbru.

Vezi și O fetiță de 12 ani a decedat după ce a căzut dintr-un microbuz la care i s-au deschis ușile în mers

UPDATE: În zona accidentului de la Sântimbru au mai avut loc două tamponări, față-spate. În primul au fost implicate două autoturisme, iar în celălalt trei.

Potrivit ISU Alba, din evenimentele rutiere a rezultat o singură victimă, care este încarcerată, dar conștientă. 

 

 

harta wwaze

sursă video: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax