Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accident rutier pe DN1, în apropierea intersecţiei cu localitatea Sântimbru. O maşină de teren s-a răsturnat în afara şoselei

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut duminică, în jurul orei 17.00, pe DN1, în zona intersecţiei din localitatea Sântimbru. Este vorba despre o coliziune între două maşini. Una dintre acestea, o maşină de teren Daihatsu, s-a răsturnat în afara şoselei. Şoferul maşinii acuza dureri.

Ambele maşini implicate în accident sunt înmatriculate în Alba. Potrivit IPJ Alba, conducătorul unei autoutilitare Dacia, un bărbat în vârstă de 33 de ani, venea dinspre Sîntimbru spre Cluj, iar jeepul, condus de un bărbat de 59 de ani, venea din direcţia opusă.

La aproximativ 20 de metri de intersecţia de la Sîntimbru, cele două maşini au intrat în coliziune. Şoferul jeepului a fost transportat la spital întrucât acuza dureri.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat că B.C. Cosmin de 33 de ani, din municipiul Alba Iulia, județul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Național 1, la km 389+0,16m, în afara localității Sîntimbru a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de Aurel F.D. de 59 de ani din Alba Iulia, județul Alba.

În urma accidentului Aurel F.D. a suferit leziuni corporale uşoare, a fost transportat la Spitalul Județean Alba Iulia, însă nu a rămas internat în spital.

Față de conducătorul auto, polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax