Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN1 la intersescţia cu localitatea Galda de Jos, între un microbuz şcolar şi un autoturism

Publicat

În jurul orei 13.30 un accident rutier s-a produs între două autoturisme pe DN1 intersecţie cu DJ 107H – Galda de Jos. Din primele cercetări ale poliţiştilor este vorba despre un microbuz şcolar care venea de pe DJ 107 H – Galda de Jos, şi care nu a acordat prioritate la ieşirea pe DN1 unui alt autoturism, care circula regulamentar.În urma impactului microbuzul pentru transport copii a fost acroşat de autoturism. Până în prezent nu sunt persoane rănite.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, microbuzul transporta copiii de la şcoală spre casă, iar la ieşirea de pe DJ 107H- Galda de Jos pe DN1 nu a acordat prioritate, şi a fost acroşat de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului nicio persoană nu fost rănită.

UPDATE: În urma unui apel prin primit, ieri, 06.11.2013, ora 13.14, prin numărul unic de urgenţă 112, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier pe DN 1, în dreptul localităţii Galda de Jos.

Echipa operativă care s-a deplasat la locul accidentului a stabilit că F.S., de 42 ani, din comuna Galda de Jos, judeţul Alba, în timp ce a condus un microbuz nu a respectat semnificaţia indicatorului Oprire şi nu a acordat prioritate de trecere unui autotractor care tracta o semiremorcă, ansamblu condus de Ioan P., de 27 ani, din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara, care se afla în depăşirea unui autovehicul, intrând în coliziune cu acesta .

In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a patru minori, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, pasageri în microbuz, nefiind necesară transportarea acestora a spital.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax