Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE Accident rutier pe DN1, la Răhău: O mașină s-a răsturnat în șanț. SMURD Sebeș a intervenit pentru descarcerarea unei persoane

Publicat

SMURD paramedic interventie Un accident rutier s-a produs joi dimineața, în jurul orei 7.00 pe DN1, în zona localității Răhău. Un autovehicul s-a răsturnat în șanț.

Un echipaj SMURD Sebeș a intervenit la fața locului pentru descarcerarea unei persoane și acordarea de îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 6.34, pe DN 1, la kilometrul 360, A.V.F., un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autovehiculului şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 26 de ani, din Vulcan, judeţul Hunedoara, pasageră pe scaunul din dreapta faţă a autoutilitarei, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax