Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident rutier pe DN1, lângă Teiuş: IMPACT FRONTAL între un autoturism şi o autoutilitară, după ce un şofer a depăşit riscant

Publicat

politia Un șofer de 47 de ani din comuna Mihalț a provocat un accident de circulație, sâmbătă, pe DN1, în afara localității Teiuș. Acesta nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre de depășire, intrând în coliziune cu o autoutilitară, mai apoi maşina condusă de el fiind proiectată în autobuzul pe care-l depășea. Un pasager care se afla în autoturism a suferit leziuni ușoare.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, la ora 6.20, pe DN1 în afara localităţii Teiuş, L.I.E., de 47 de ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuş – Alba Iulia, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei manevre de depăşire, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar de un tânăr în vârstă de 24 de ani din Alba Iulia, după care autoturismul a fost proiectat în autobuzul pe care-l depăşea.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni uşoare fără a rămâne internat în spital.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax