Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN1. Un BMW X5 s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Tânăr din Gârbova şi doi pasageri, răniţi grav

Publicat

Un accident rutier a avut loc vineri dimineaţa pe DN1, pe raza localităţii Răhău. Potrivit IPJ Alba, au autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite. Poliţiştii ne-au informat că autoturismul este un BMW X5 înmatriculat în Alba, iar şoferul este un tânăr de 26 de ani din Gârbova. În maşină se mai aflau alţi 2 bărbaţi. Accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive, iar bărbaţii au fost proiectaţi în afara maşinii, pe un câmp. Au fost transportaţi de urgenţă la spital, pentru investigaţii.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la ora 0914, pe D.N.1, la km. 358 + 220 metri, în afara localităţii Răhău, C.L., un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comuna Gîrbova, judeţul Alba, în timp ce a conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului conducătorul auto a fost rănit grav, rămânând internat în spital, iar M.N., de 25 de ani şi M.G.A., de 22 de ani, ambii din comuna Gîrbova, judeţul Alba, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax