Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE Accident rutier pe DN1, zona Galda de Jos: O femeie a fost rănită după ce două maşini au intrat în coliziune

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă seara pe DN1, în judeţul Alba, la intersecţia cu localitatea Galda de Jos, respectiv la kilometrul 394. Traficul rutier a fost întrerupt pe sensul Teiuş-Alba Iulia, timp de aproape o oră, după ce două maşini au intrat în coliziune.

O femeie în vârstă de 62 de ani a suferit leziuni uşoare şi a fost transportată la spital. Acuza dureri în zona pieptului, probabil din cauza centurii de siguranţă. Accidentul s-ar fi petrecut din cauza neacordării de prioritate, iar impactul a fost între o Dacia Logan şi un Suzuki de teren, înmatriculate în Alba, respectiv Cluj.

UPDATE:

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 17.00, pe DN1, la intersecţia cu Drumul Judeţean 107 H, B.S., de 40 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism de care era ataşată o remorcă, nu a respectat semnificaţia indicatorului ”Stop” şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cluj Napoca, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism şi o femeie în vârstă de 62 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism au suferit leziuni corporale uşoare.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate