Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN14B, la ieşirea din Blaj spre Teiuş. Trei persoane rănite după ce o maşină s-a răsturnat pe şosea

Publicat

Trei persoane au suferit leziuni uşoare în urma unui accident rutier petrecut miercuri dimineaţa pe DN14B, la ieşirea din Blaj spre Teiuş. Şoferul unui Logan MCV înmatriculat în Alba a ieşit cu maşina în afara şoselei, după care a revenit pe carosabil, unde s-a răsturnat.

Cel mai probabil, accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. La momentul accidentului, în maşină se aflau patru persoane. Trei dintre acestea au fost transportate la spital, însă atât acestea, cât şi şoferul au ieşit singure din maşina răsturnată.

Traficul rutier a fost blocat pe un sens de mers, timp de aproximativ o jumătate de oră.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 8.34, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DN 14B, la ieşirea din Blaj spre Teiuş, a avut loc un accident rutier.

Echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că H.I., de 62 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Blaj – Teiuş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a ieșit de pe carosabil în partea dreaptă a direcţiei de mers, iar la revenire, datorită faptului că a pătruns pe acostamentul înalt, autoturismul s-a răsturnat pe carosabil.

În urma accidentului, trei bărbaţi, de 52, 58 şi 59 de ani, toţi din Blaj, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internaţi în spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax