Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident rutier pe DN7: Două autoturisme au intrat în coliziune și două persoane au fost rănite și transportate la spital

Publicat

Un accident rutier s-a produs vineri, în jurul orei 19.00, pe DN7, la intersecția spre Cugir, la kilometrul 348+500 m. Două autoturisme au intrat în coliziune și două persoane au suferit leziuni și au fost transportate la spital.

Din primele informații oferite de IPJ Alba, accidentul s-a produs între un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în județul Alba, care circula dinspre Vințu de Jos spre Cugir și un Volkswagen Passat, înmatriculat în județul Timiș, care venea din sens opus, dinspre Orăștie. Coliziunea s-a produs în momentul în care Logan-ul a virat la stânga, spre Cugir.

Două persoane din Volkswagen Passat au suferit leziuni ușoare și au fost transportate la spital pentru investigații medicale și îngrijiri.

Comunicatul IPJ Alba:

„În data de 09.05.2014, ora 18.33, pe DN 7, la km 348, la intersecția cu DJ 704, în afara localității Şibot, H.R.P., de 22 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de B.N.L., de 21 de ani, din comuna Vințu de Jos, judeţul Alba, care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, conducătorul primului autoturism precum şi alte 3 persoane (o tânără, pasageră în autoturismul condus de H.R.P. şi doi tineri, pasageri în cel de-al doilea autoturism), au suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax