Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN7, în afara localității Șibot. O femeie în vârstă de 60 de ani a fost rănită

Publicat

Un accident rutier a avut loc vineri după-amiază pe DN7, în afara localității Șibot, la kilometrul 351+200. Traficul a fost blocat pe sensul de mers Deva – Sibiu.

Potrivit IPJ Alba, în coliziune sunt implicate două autoturisme, iar o persoană este accidentată. Este vorba despre o tamponare față-spate între un Fiat și o Dacia Logan care se deplasau pe direcția de mers Deva – Sibiu. Din primele cercetări, conducătorul mașinii marca Fiat nu a păstrat distanța regulamentară în mers și a intrat în autovehiculul din față.

În urma impactului, o femeie de 60 de ani, pasageră în Fiat, acuza dureri în zona pieptului, cel mai probabil din cauza centurii.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “La data de 30.11.2012, ora 17.33, pe DN 7, în afara localităţii Şibot, G.I., de  72 de ani, din municipiul Hunedoara, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, condus de B.I.P., de 26 de ani din Băbeni, judeţul Sălaj şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o femeie de 60 de ani, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni corporale şi a rămas internată în spital.”

 Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax