Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident rutier, pe DN74, în afara localităţii Izvorul Ampoiului. O maşină s-a răsturnat în afara părţii carosabile

Publicat

Un accident de circulaţie a avut loc vineri, în jurul orei 14.30, pe DN74, în afara localităţii Izvorul Ampoiului. Două persoane au fost rănite şi transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean Alba.

Potrivit IPJ Alba, în accident a fost implicat un singur autoturism. Şoferul maşinii a pierdut controlul volanului la intrarea într-o curbă şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Victimele nu sunt în stare gravă. Circulaţia în zona accidentului nu a fost blocată.

Reprezentanţii IPJ Alba au precizat că: „Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că D.M., de 53 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, la Km 53+500 m, în direcţia Abrud- Zlatna, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, autoturismul a derapat, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat în partea dreaptă a carosabilului, într-un pârâu. În urma accidentului două pasagere din autoturism, cu vârste de 62 şi 53 de ani, au fost rănite uşor, fără a rămâne internate în spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu a consumat băuturi alcoolice. Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax