Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN74, în apropiere de Poiana Ampoiului. Circulația a fost blocată pe un sens de mers

Publicat

Un accident rutier a avut loc marţi dimineață pe DN74, între Poiana Ampoiului și Presaca Ampoiului. O femeie de 54 de ani a suferit leziuni după ce mașina în care se afla a intrat într-un parapet.

Şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului și s-a izbit de parapetul de pe marginea drumului. În urma impactului, soția acestuia, pasageră în mașină, a suferit contuzii ușoare. Circulația autoturismelor a fost blocată pe un sens de mers.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 8.14, prin apelul de urgenţă 112, Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată despre faptul că pe DN 74, în afara localităţii Presaca Ampoiului s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului echipa operativă a stabilit că accidentul rutier s-a produs pe fondul oboselii la volan. Un bărbat de 56 de ani, din comuna Sohodol, judeţul Alba a condus un autoturism pe DN74, în direcţia Alba Iulia – Zlatna, iar când a ajuns la km. 81+500, în afara localităţii Presaca Ampoiului, a pierdut controlul autoturismului, care a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu parapeţii metalici de pe partea stângă în direcţia de deplasare.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a unei persoane de 54 de ani, pasageră pe locul dreapta spate al autoturismului, care în momentul producerii accidentului nu purta centura de siguranţă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax