Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN74, la ieşire din localitatea Tăuţi. O maşină s-a răsturnat în afara părţii carosabile

Publicat

Un accident rutier a avut loc marţi, în jurul orei 12.30, pe DN74, la ieşire din localitatea Tăuţi. Un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar în urma impactului două persoane au fost rănite.

Victimele au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean Alba. Din primele cercetări, şoferul maşinii nu a adaptat viteza maşinii la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În autovehicul se aflau patru persoane, iar două dintre acestea au suferit leziuni. Au fost transportate de urgenţă la spital, în stare de conştienţă. În zonă, circulaţia nu a fost blocată.

Maşina implicată în accident aparţine unei firme private şi transporta patru pacienţi la Institutul de Dializă Alba. Pacienţii erau din Abrud şi Cîmpeni şi erau programaţi, marţi, la dializă. Din primele informaţii, şoferul maşinii s-a angajat într-o depăşire, iar, pentru a evita un alt autoturism care se deplasa din faţă, a virat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din fericire, pacienţii nu au suferit răni grave.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit faptul că A.R.D., de 27 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Zlatna – Alba Iulia, nu s-a asigurat corespunzător la intrarea într-o depăşire, iar pentru a evita coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus, a frânat, a efectuat o manevră bruscă spre dreapta şi a ieşit  în partea dreaptă a direcţiei sale de mers.

În urma accidentului, M.N., un bărbat de 62 de ani, din comuna Roşia Montană şi B.I, o femeie de 61 de ani, din Cîmpeni, pasageri în autoturismul condus de A.R.D., au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate şi efectuarea de investigaţii.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax