Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DN74, zona Meteş. O femeie şi două minore, rănite în urma unui carambol pe şosea, între Zlatna şi Alba Iulia

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut duminică după-amiaza pe DN74, între localităţile Meteş şi Tăuţ, în care au fost implicate trei maşini. Două fete minore şi o femeie de aproximativ 40 de ani care circulau cu un autoturism Oltcit înmatriculat în Alba au fost rănite şi transportate la spital. Circulaţia în zonă a fost blocată pentru mai bine de o jumătate de oră, pe sensul Zlatna – Alba Iulia.

Din primele informaţii, accidentul s-a petrecut în momentul în care un autoturism Volkswagen Golf a intrat într-o depăşire şi a lovit maşina de Alba, Oltcit, în care se aflau cele trei persoane care au fost rănite. Ulterior, autoturismul a ricoşat într-un Hyundai.

Cele două fete şi şoferiţa au fost transportate la spital.

În jurul orei 17.00, un tânăr de 21 de ani, B.A.D., aflat la volanul unui Volkswagen Golf înmatriculat în Alba şi în timp ce circula spre Zlatna a intrat în depăşirea unei ambulanţe şi pe sens opus a lovit autoturismul Oltcit, dar şi un Hyundai, înmatriculat în Sibiu şi condus de un bărbat. Şoferiţa de 38 de ani din Oltcit, R.M.N. şi cele două fete, Z.A. (11 ani) şi Z.V. (14 ani) nu au suferit răni foarte grave, potrivit primelor date ale accidentului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 16.55, Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe raza localităţii Meteş, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, a rezultat că B.A.D., de 21 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, în direcţia Alba Iulia – Zlatna, pe raza localităţii Meteş, fără se asigure în mod corespunzător, s-a angajat într-o depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 38 de ani şi două minore de 11 şi 14 ani, pasagere în autoturismul condus de B.A.D., au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportate la spitalul din Alba Iulia unde le-au fost acordate îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate, pe numele conducătorului auto fiind întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate