Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT rutier pe DN75, la ieșirea din Baia de Arieș spre Turda. IMPACT între un Opel și un Citroen. PATRU persoane rănite

Publicat

ACC BAIA DE ARIES Un accident rutier s-a produs duminică, în jurul amiezii, la ieșirea din Baia de Arieș spre Turda. Două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, a fost rănită.

Din primele informații, accidentul rutier s-a petrecut pe DN75, la ieșirea din Baia de Arieș spre Turda.

Un autoturism marca Opel, înmatriculat în județul Alba a intrat în coliziune cu un autoturism marca Citroen, înmatriculat în județul Cluj.

O femeie, pasageră în Opel, a fost rănită, fiind transportată la spital cu o ambulanță.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, duminică, la ora 12,45, pe DN 75, la kilometrul 109, pe raza localităţii Brăzeşti, C.N.I., un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Lupşa, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Baia de Arieş – Sălciua, a pierdut controlul asupra autoturismului, într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Cluj Napoca.

În urma accidentului, C.N.I. şi trei tineri (o tânără de 16 ani şi doi tineri de 23 de ani), toţi pasageri în autoturismul condus de C.N.I. au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital. Doar unul a rămas sub supraveghere medicală.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax