Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident rutier pe drumul comunal Lupşa-Hărădău: Un biciclist de 12 ani a intrat în coliziune cu un autoturism

Publicat

Un băiat de 12 ani a fost accidentat, sâmbătă, pe drumul comunal Lupşa-Hărădău. Minorul se deplasa pe bicicletă, iar pe o porţiune de drum îngustat, într-o curbă, a intrat în coliziune un autovehicul care venea din faţă.

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs din culpă comună. Atât biciclistul, cât şi autovehiculul s-au ciocnit pe o porţiune de drum cu vizibilitate redusă, într-o curbă. În urma impactului, copilul a ajuns la spital şi este suspect de fractură la unul dintre membrele superioare. Poliţiştii susţin că minorul nu avea dreptul să circule cu bicicleta pe drumurile publice, la 12 ani.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Alba au făcut următoarele precizări:

„În data de 29.10.2011, ora 1451, Poliţia Oraşului Baia de Arieş a fost sesizată cu privire la faptul că, în comuna Lupşa, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Echipa operativă deplasată la locul accidentului a constatat că un minor în vârstă de 12 ani, în timp ce se deplasa, pe o bicicletă,  pe D.C. 118, la  km 0+800 m, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Lupşa.

În urma accidentului minorul a fost rănit uşor, fiind transportat la spitalul din Cîmpeni pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că şoferul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, motiv pentru care faţă de acesta au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax