Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

ACCIDENT rutier pe raza localității Bistra. O minoră a ajuns la spital după ce două mașini s-au lovit, pe un drum comunal

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi seara pe raza localității Bistra. O minoră de 13 ani a ajuns la spital după ce două autoturisme s-au lovit. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 septembrie 2021, în jurul orei 22.00, polițiștii din Câmpeni au intervenit, pe raza localității Bistra, la un accident rutier, soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări a rezultat că o femeie de 29 de ani, din comuna Vidra, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul comunal 97, pe raza localității Bistra, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus, din sens opus, de o femeie din comuna Bistra.

În urma accidentului, o minoră de 13 ani, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax