Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe raza localității Războieni. Șoferul unei mașini a suferit leziuni și a fost transportat la spital

Publicat

Un accident rutier a avut loc în această seară în satul Războieni, orașul Ocna Mureș. Două autoturisme au intrat în coliziune și o persoană  a fost rănită după ce șoferul unuia dintre autoturisme nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.

Potrivit IPJ Alba, ambele mașini, o Dacia Papuc și o Dacia Logan, se deplasau pe același sens de meres, pe direcția Unirea-Lunca Mureșului. La un moment dat unul dintre șoferi  a tras pe dreapta pentru a se da jos un pasager iar ulterior s-a repus în mers intenționând să efectueze o maneră de întoarcere pe carosabil, înspre Unirea. În timpul manevrei, acesta  a fost acroșat de autoturismul Dacia Logan și proiectat într-un stâlp de curent de pe marginea drumului.

În urma impactului, șoferul mașinii Logan suferit leziuni și a fost transportat de urgență la Spitalul din Aiud.

Comunicatul IPJ Alba:

„La data de 21.09.2012, ora 20,25, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Ocna Mureş, au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier soldat cu victime, produs pe D.J. 107 F din localitatea Războieni.

La faţa locului poliţiştii au stabilit că principala cauză a producerii evenimentului rutier, o constituie neasigurarea corespunzătoare la efectuarea manevrei de întoarcere.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că Attila F. (29 ani) din municipiul Aiud, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară  pe D.J.107 F, în interiorul localități Războieni, în direcția Unirea – Lunca Mureșului, nu se asigură corespunzător şi se angajează în efectuarea unui viraj spre stânga cu intenția de a întoarce, moment în care intră în coliziune cu un alt autoturism, care-l succeda, angajat în depășire, condus regulamentar de un bărbat de 34 de ani.

În urma impactului a rezultat avarierea celor doua autovehicule, distrugerea unui stâlp pentru susținerea firelor de electricitate si vătămarea corporală a conducătorului auto angajat în depăşire.

Victima care a fost transportată de Serviciul de Ambulanţă Alba la Spitalul municipal Aiud pentru investigare şi acordarea de îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticat cu vătămări corporale care au necesitat internarea şi menţinerea sa sub supraveghere medicală (traumatism cranio – cerebral cu plagă delabrantă fontal parietală, entorsă coloană cervicală).

În urma testării s-a stabilit că nici unul dintre conducători auto nu au consumat băuturi alcoolice”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax