Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe raza localității Tărtăria. O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile

Publicat

pol

Un accident rutier a avut loc luni în jurul orei 18.00, pe DN7 la km 341+700m, pe raza localității Tărtăria. Este vorba despre un autoturism care s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului, o persoană a fost rănită și transportată la spital.

UPDATE: Din primele informații, este vorba despre o mașină marca Dacia Supernova, de culoare vișinie, înmatriculată în județul Alba. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat sub un pod. Persoana care a fost rănită, pasagerul din dreapta, este preot în localitatea Săliștea. Acesta a suferit o fractură la mână.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “la ora 17.30, pe DN 7, la km 341, în afara localităţii Tărtăria, M.D., de 30 de ani, din comuna Săliştea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, împrejurare în care a pierdut controlul asupra acestuia şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, un bărbat de 36 de ani, din comuna Săliştea, pasager în autoturism, a suferit o fractură la nivelul braţului stâng, iar conducătorul auto şi un minor de 7 ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax