Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE / FOTO-VIDEO: ACCIDENT RUTIER pe șoseaua de centură din Alba Iulia. Două persoane rănite, TRAFIC ÎNGREUNAT

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFNRDMsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script> </p>


Un accident rutier a avut loc luni, în jurul orei 12.30, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Din primele informații furnizate de ISU Alba, în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un autocamion. 

UPDATE, ora 14.15: IPJ Alba a transmis că traficul rutier a fost reluat pe șoseaua de centură, în zona accidentului.

UPDATE: Potrivit InfoTrafic IGPR, este vorba despre o coliziune frontală între cele două autovehicule. Persoanele rănite sunt soț și soție.

UPDATE 13.35: Potrivit IPJ Alba, din primele verificări, un bărbat de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, din direcția Teiuș spre Sebeș, ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autocamion. În urma accidentului, conducătorul autoturismului si o pasageră au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

UPDATE 13.15: Traficul se desfășoară alternativ, fiind deviat pe o porțiune de pe marginea drumului. În zona accidentului, șoseaua (ambele benzi) este blocată de cele două automobile implicate în evenimentul rutier.

UPDATE 13.08: Ambele victime ale accidentului au fost preluate de echipajele medicale și transportate la UPU Alba. Cele două autovehicule sunt înmatriculate în județul Alba.

UPDATE 12.44: Șoferul autoturismului este încarcerat între fiarele mașinii. Pompierii lucrează pentru extragerea acestuia și acordarea primului ajutor medical.

Potrivit ISU Alba, în urma impactului dintre cele două autoturisme, două persoane au fost rănite. Traficul în zonă este îngreunat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax