Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT rutier pe strada Poligonului din Alba Iulia. Un MINOR a fost lovit de un autoturism, în timp ce traversa strada

Publicat

DPP_0001 Un accident rutier a avut loc sâmbătă, pe strada Poligonului din municipiul Alba Iulia. Un minor care traversa strada a fost accidentat de un autoturism.

În urma accidentului, minorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

Potrivit primelor informații, un băiat în vârstă de 9 ani, în timp ce se juca pe strada Poligonului din municipiul Alba Iulia, a fost lovit de un autoturism marca Fiat înmatriculat în județul Alba, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Minorul a suferit o posibilă fractură la picior, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, la ora 14.12, pe strada Poligonului din municipiul Alba Iulia, un minor în vârstă de 9 ani s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, împrejurare în care a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului minorul a suferit o fractură la piciorul stâng.

Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax