Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT rutier provocat de un șofer din Alba, în Sibiu. Două femei au ajuns la spital, după ce două mașini s-au lovit

Publicat

Un nou accident în care a fost implicat un șofer din Alba s-a produs sâmbătă, în jurul orei 13:20, în județul Sibiu. În urma evenimentului rutier ce a avut loc pe DJ 142B, în localitatea Blăjel, o femeie de 70 de ani din Alba și o alta de 54 de ani din Harghita au ajuns la spital. 

Vezi și FOTO: Șofer din Alba, implicat într-un accident rutier în Sibiu. Un băiat de 14 ani și două femei au ajuns la spital

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit în jurul orei 13:20 la un accident de circulație produs pe DJ 142B, în localitatea Blăjel.

În timp ce conducea un autoturism, un bărbat în vârstă de 72 de ani, din județul Alba, se angajează în efectuarea unei depășiri fără să observe un vehicul care circula din sens opus, iar pentru a evita coliziunea cu acesta virează brusc la dreapta și acroșează autoturismul depășit, condus de către un bărbat în vârstă de 67 de ani, din județul Harghita.

Pasagerele din cele două autoturisme, în vârstă de 70 de ani, din județul Alba, respectiv 54 de ani, din județul Harghita, au suferit răni ușoare și au fost transportate la spital.

SAJ Sibiu a trimis de urgență de la Mediaș o ambulanță de tip B, în apropiere de localitatea Blăjel, la un accident rutier. Au fost implicate două autoturisme. Echipajele SAJ și ISU au asistat medical patru persoane, două femei cu vârstele de 54 și 70 de ani și doi bărbați.

Echipajul SAJ a transportat la CPU Mediaș o femeie de 70 de ani, care a suferit un traumatism cranian. O femeie de 54 de ani cu traumatism la mână și traumatism toracic a fost prelată de echipajul SMURD și transportată la spitalul din Mediaș. Cei doi bărbați au refuzat transportul la spital.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență pe DJ 142B, în zona localității Blăjel, la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și 4 persoane.

La fața locului au fost mobilizate: un echipaj SMURD, o autospecială de stingere, una de descarcerare și o ambulanță SAJ.

Echipajele medicale au acordat asistență medicală pentru două femei și doi bărbați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax