Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident spectaculos în Munţii Apuseni: Un motociclist care a depăşit neregulamentar a fost proiectat într-o maşină

Publicat

Un tânăr de 25 de ani din Poşaga a ajuns la spital cu fractură la picior, după ce a depăşit, în rampă şi pe linia continuă, un autoturism, a lovit o maşină din sens opus şi a fost proiectat în alt autovehicul. Este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea motocicletei fără permis pentru această categorie.

Accidentul s-a petrecut duminică seara, pe Drumul Național 75, pe raza comunei Sălciua. Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat faptul că B.N. de 25 ani, din comuna Poșaga, județul Alba, în timp ce conducea o motocicletă, pe direcţia de mers Turda – Cîmpeni, s-a angajat în depășirea unui autoturism condus de D.M. (36 de ani) din comuna Vladimirescu, județul Arad, într-o zonă fără vizibilitate, în rampă, peste  marcajul longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de R.T. (78 de ani), din municipiul Aiud, județul Alba. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un alt autoturism care circula regulamentar, pe același sens de mers, condus de G.G. de 31 de ani din orașul Simeria, județul Hunedoara.

În urma producerii accidentului, B.N. a suferit leziuni corporale – fractură deschisă gamba stângă, fiind ulterior transportat la Spitalul Militar Cluj, unde a rămas internat în vederea continuării investigaţiilor.

Față de conducătorul motocicletei, polițiștii efectuează  cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax