Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENTE la Alba Iulia, cu şoferi care au părăsit locul faptelor. Evenimentele rutiere s-au petrecut pe străzile Octavian Goga şi Costache Negruzzi

Publicat

politie

masina politie rutiera alba Doi bărbaţi din Alba Iulia sunt cercetaţi penal după ce au fost implicaţi în accidente rutiere şi au părăsit locaţiile fără să anunţe Poliţia. Cele două accidente s-au produs luni, 25 mai, respectiv joi, 28 mai. Primul s-a petrecut pe strada Costache Negruzzi din Alba Iulia, iar al doilea pe strada Octavian Goga.

În primul caz, marţi 26 mai, în jurul orei 13.40 Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentanţi ai Spitalului Judeţean Alba, cu privire la faptul că în serviciul de urgenţă s-a prezentat o femeie care a declarat faptul că în data de 25 mai a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că femeia, în vârstă de 73 de ani, din Alba Iulia, în timp ce de deplasa pe strada Costache Negruzzi din Alba Iulia, a fost acroşată de un autoturism al cărui şofer a făcut o manevră de mers înapoi şi care a părăsit locul accidentului, fără a anunţa evenimentul.

În urma accidentului, femeia a suferit leziuni corporale uşoare şi nu a rămas internată în spital.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, la data de 28 mai, a fost identificat conducătorul auto, D.F.C., de 44 de ani, din Alba Iulia, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului”.

Joi, 28 mai, în jurul orei 10.20, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentanţii spitalului, cu privire la faptul că la unitatea de primiri urgenţe, s-a prezentat o tânără care prezenta o contuzie despre care a declarat că a suferit-o în urma unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în dimineaţa aceleiaşi zile, tânăra, în vârstă de 18 ani, din comuna Mihalţ, a fost acroşată de un autoturism, în timp ce traversa strada Octavian Goga din Alba Iulia, pe trecerea de pietoni, iar, după producerea accidentului, conducătorul acestuia a părăsit locul producerii lui. Evenimentul rutier s-a petrecut în dreptul trecerii de pietoni din faţa Colegiului Economic.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, vineri dimineaţa, şoferul autoturismului care a provocat accidentul, un bărbat în vârstă de 69 de ani, N.D.D., din Alba Iulia, a fost identificat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax