Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | ACCIDENTE pe DN7, la Vinţu de Jos şi Balomir, pe şosea acoperită cu POLEI. CINCI maşini au ieşit în afara carosabilului. Două persoane rănite

Publicat

masina rasturnata, accident A fost dimineaţă de marţi, 13, pentru mai mulţi şoferi din Alba care au fost implicaţi în accidente. După ora 9.00, alte cinci evenimente rutiere au fost anunţate pe DN7, în zonele Vinţu de Jos – Balomir – Şibot. Cinci maşini au ieşit în afara carosabilului acoperit cu polei.

Din primele informaţii, două persoane au fost rănite.

A fost zi cu ghinion pentru mai mulţi şoferi care au avut de circulat pe drumurile din judeţ. Aceştia au ajuns cu maşinile în afara carosabilului, după ce au pierdut controlul volanului din cauza vitezei neadaptate la condiţii de polei.

Marţi dimineaţa, cinci maşini au fost avariate după ce au ieşit sau s-au răsturnat în şanţ, pe DN7, zonele Vinţu de jos, spre Şibot şi drumul judeţean spre Vinerea. Au fost şi persoane rănite. Într-unul dintre cazuri, un bărbat s-a ales cu piciorul fracturat.

Maşinile implicate în accidente sunt un Mercedes Vito, un Ford Transit, Skoda Fabia cu numere de Bucureşti şi Renault Clio cu numere de Alba. Unii dintre aceşti şoferi au ajuns la spitalele din Sebeş şi Cugir, pentru îngrijiri medicale.

„Marţi dimineaţa, la ora 07.30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 704 A, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.C., de 50 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară, marca Mercedes Vito, în direcţia Pianu – Sibişeni, la kilometrul 3, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare şi a rămas internat în spitalul din Sebeş. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuat”, transmite IPJ Alba.

La ora 09.23, un alt accident rutier s-a produs pe DN 7, la kilometrul 345, în afara localității Săliștea, V.L.I., de 55 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de depășire, iar în momentul revenirii pe banda sa de circulaţie, a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în afara carosabilului.

În urma accidentului şoferul autoturismului a suferit o fractură de membru inferior şi a fost transportat la spital. Cercetările sunt continuate.

Citeşte şi FOTO | MICROBUZ RĂSTURNAT în şanţ, zona DN7, Vinţu de Jos – Sebeş. Pasagerii au fost transportaţi la spital

Reamintim că alte două accidente s-au petrecut marţi dimineaţa: unul la ieşire din Aiud spre Cluj, pe DN1 şi altul pe varianta spre Drâmbar, lângă Alba Iulia.

Citeşte şi Accident în zona Tobimar: Un autoturism a ajuns în afara carosabilului. Doi minori au fost transportați la spital cu leziuni

Citeşte şi Accident rutier pe DN1, la ieșire din Aiud: Două autoturisme au intrat în coliziune. Trei persoane au fost rănite

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax