Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accidente pe două roţi în Alba. Mai multe persoane care circulau pe mopede au ajuns în vizorul poliţiştilor, după ce au provocat incidente rutiere

Publicat

Trei persoane din Alba au ajuns în atenţia poliţiei, vineri, după ce au fost implicate în accidente pe mopede sau motocicletă. Două dintre acestea au provocat incidente rutiere din cauza neatenţiei, iar un alt tânăr de 18 ani din Câmpeni s-a speriat de poliţiştii care au vrut să-l oprească în trafic, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe motocicletă.

Vineri septembrie, la ora 20,58, Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localităţii Ampoiţa a avut loc un accident rutier.  T.P.I., de 19 ani, din comuna Meteş, în timp ce conducea un moped pe D.J. 68, în direcţia Ampoiţa – Lunca Ampoiţei, l-a acroşat pe P.G., de 67 de ani, din comuna Meteş, care circula pe marginea părţii carosabile. În urma accidentului, pietonul a suferit o fractură la nivelul piciorului stâng, fiind transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat. Ambilor participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot vineri, la ora 13,05, pe strada Principală din Cugir, D.N., de 75 de ani, în timp ce conducea un moped, s-a angajat în depăşirea unei căruţe, fără să se asigure corespunzător, fiind acroşat de un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din judeţul Mureş, care era angajat în depăşirea mopedului. În urma accidentului, bătrânul a suferit leziuni la nivelul braţului şi umărului stâng şi a rămas internat în spitalul din Cugir. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care ca evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu se afla sub influenţa alcoolului.

În aceeaşi zi, la ora 19,40, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN74 A., pe raza oraşului Cîmpeni, un echipaj de poliţişti au efectuat semnal regulamentar de oprire unei motociclete. P.C.G., un tânăr de  18 ani,  din Cîmpeni şi-a continuat deplasarea şi a intrat pe un drum de ţară, unde s-a dezechilibrat şi a căzut. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, motiv pentru care faţă de acesta a fost întocmit dosar  de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax