Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accidente pe două roţi. Un motociclist şi un biciclist răniţi, după ce s-au dezechilibrat. Vezi unde s-au petrecut evenimentele rutiere

Publicat

Două evenimente rutiere s-au petrecut la interval de 30 de minute, duminică seara, în care au fost implicaţi un motociclist şi un biciclist. Ambii au suferit leziuni după ce au căzut cu vehiculele cu două roţi.

La Unirea, un biciclist şi-a pierdut echilibrul şi s-a lovit de o maşină parcată în faţa Primăriei din comuna Unirea. A fost transportat la spitalul din Aiud. Din primele informaţii, se afla sub influenţa alcoolului. A suferit răni la o mână.

La Zlatna, pe DN74, un bărbat aflat pe motocicletă a pierdut controlul acesteia şi a căzut în afara şoselei, în zona Podul lui Paul. A ajuns la spitalul din Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba,în cazul biciclistului de la Unirea, accidentul s-a petrecut în următoarele condiţii: „pe strada Traian din comuna Unirea, L.D., de 49 de ani, din comuna Unirea, în timp ce circula pe o bicicletă, din cauza neatenţiei şi datorită consumului de alcool, a pierdut controlul asupra bicicletei şi a intrat în coliziune cu un autoturism staţionat. În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale uşoare, refuzând să rămână internat în spitalul din Aiud. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.”

În cazul accidentului de motocicletă, „echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că M.E., de 46 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 74, în direcţia Alba Iulia – Zlatna, la km. 71+400 m, intenţionând să efectueze un viraj de întoarcere, a derapat pe nisipul de pe acostament şi a căzut în şanţul din partea dreaptă a carosabilului. În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale (fracturi costale şi de claviculă) şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, pentru acordarea de îngrijiri medicale.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax