Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accidente pe Transalpina: Un TIR cu lemne şi un autoturism, răsturnate pe şosea. Unul dintre şoferi, din Sibiu, a adormit la volan

Publicat

Două accidente rutiere în care şoferii au pierdut controlul volanului şi s-au răsturnat cu autovehiculele pe şosea sau în afara carosabilului s-au petrecut marţi pe Transalpina. În primul caz, o maşină s-a răsturnat pe DN67C – Transalpina, între Oaşa şi Şugag, după ce şoferul, un bărbat din Sibiu, a adormit la volan. Seara, un TIR cu lemne a avut aceeaşi soartă, între Obârşia Lotrului şi Şugag. Conducătorul maşinii de mare tonaj, un bărbat din Vâlcea, intrase cu viteză într-o curbă.

Marţi, 5 august, la ora 12.32, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că un autoturism s-a răsturnat pe DN 67 C, între localităţile  Şugag şi Oaşa, iar o persoană a suferit leziuni corporale.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că B.I.D., de 59 de ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Oaşa – Şugag, la km 115, a adormit la volan, a pierdut controlul asupra autoturismului, iar într-o curbă la dreapta s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare la nivelul membrelor inferioare şi i-a fost acordat primul ajutor de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Alba, refuzând transportarea la spital.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

La ora 20.28, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DN 67 C, s-a răsturnat un tir cu lemne.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului a rezultat că V.N., de 45 de ani, din comuna Voineasa, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea o autoutilitară cu semiremorcă  în direcţia Obârşia Lotrului – Sebeş, la km 72, într-o  curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de mers şi s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Sebeş unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax