Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accidentul de la Șard: Tânărul de 21 de ani nu a murit din cauza leziunilor. Decesul a survenit în urma înecului

Publicat

Tânărul de 21 de ani din Alba Iulia, decedat în tragicul accident de la Şard a murit înecat. Acestea sunt concluziile medicilor care au efectuat necropsia în cazul lui Sorin Purice. Potrivit doctorilor, tânărul a încetat să mai respire după ce apa din râu i-a ajuns în plămâni.

În urmă cu câteva zile, viteza excesivă la volan a făcut încă o victimă. Sorin Purice, care  obţinuse permisul de conducere în urmă cu 3 luni,  a murit după ce a plonjat cu maşină în râul Ampoi. Potrivit poliţiştilor care au efectuat cercetările la faţa locului, din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în parapet. În urma impactului, autoturismul a ricoşat în balustrada podului, a căzut pe malul râului şi s-a răsturnat în apă.

În momentul producerii accidentului, Sorin purta centura de siguranţă, dar, din motive necunoscute, acesta nu a putut face nimic pentru a se salva. Examinările medicilor au arătat că tânărul a murit înecat şi nu din cauza leziunilor produse în urma impactului. Aceştia au apreciat că, dacă maşina nu ar fi căzut în râu, tânărul ar fi avut toate şansele să supravieţuiască.

În ceea ce priveşte viteza cu care Sorin se deplasa în momentul în care a pierdut controlul volanului, aceasta nu a putut fi apreciată. Acul kilometrajului nu s-a oprit, iar potrivit poliţiştilor, viteza ar putea fi apreciată doar în urma efectuării unei expertize tehnice.

Reamintim că Sorin Purice se deplasa, în 15 noiembrie, la ora 11. 38, să îşi viziteze logodnica. Din păcate, drumul i-a fost fatal. Accidentul a avut loc pe DN74, pe raza localităţii Şard.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax