Connect with us
Publicitate

ABRUD

Accidentul de la cariera Roșia Poieni: precizări Cupru Min Abrud despre starea șoferului rănit. Autobasculanta nu avea defecțiuni

Publicat

Cupru Min SA Abrud a făcut noi precizări referitoare la accidentul de muncă petrecut în 17 august, în cariera Roșia Poieni. Atunci, un angajat al companiei a fost rănit după ce s-a răsturnat cu o autobasculantă pe drumul de acces spre stația de concasare. Mașina a căzut de la o înălțime de circa cinci metri.

Bărbatul a suferit o fractură la picior. Accidentul a intrat în cercetare internă, la departamentul de protecția muncii, din cadrul companiei.

Citește și Accident de muncă în cariera Cupru Min SA Abrud. Bărbat rănit după ce s-a răsturnat cu o autobasculantă, de la înălțime

La aproape două săptămâni de la accident, reprezentanții companiei au făcut precizări despre starea bărbatului rănit. De asemenea, au comunicat rezultatul expertizei tehnice asupra autovehicului.

”Colegul nostru se recuperează rapid și are o dispoziție bună după accidentul din 17 august, de la cariera Roșia Poieni.

<Sunt bine după operația la piciorul stâng, mă deplasez prin casă cu un cadru metalic, nu am dureri deosebite când merg. Am auzit și mă bucur că nici mașina nu a suferit pagube>, ne-a asigurat Stelian.

Solicitat pentru expertiză de Cupru Min, producătorul autobasculantei răsturnate a constatat că nu au existat defecțiuni tehnice ale vehiculului, înainte de accident.

Mașina este acum în stare normală de funcționare, aptă pentru fluxul de lucru” – Cupru Min SA Abrud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate