Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Anchetă internă la HS Timber Productions, după incendiul de duminică, de la hala din Sebeș. Precizări ale companiei

Publicat

holz incendiu

Reprezentanții HS Timber Productions, fosta Holzindustrie Schweighofer SR, au oferit într-un comunicat de presă, transmis către Alba24, o serie de precizări, legate de incediul de duminică seara din incinta halei de împachetare peleți.

”În seara zilei de 12 ianuarie, în jurul orelor 20:00 în incinta fabricii de cherestea HS Timber Productions din Sebeș a avut loc un eveniment nedorit în incinta halei de împachetare peleți.

CITEȘTE ȘI: FOTO: UPDATE Incendiu și pericol de EXPLOZIE lângă hală de producție de la Holzindustrie din Sebeș. Arde rumegușul și peleții

Un pat de cabluri s-a aprins ca urmare a efectului termic al curentului electric. A fost un incendiu minor, stins la timp și nu s-au înregistrat victime, nici pagube materiale semnificative.

Au fost urmate toate procedurile specifice pentru aceste situații, iar HS Timber Productions va demara o anchetă internă pentru a analiza cauzele care au dus la acest eveniment și a preîntâmpina apariția altora de acest fel.

Preocuparea pentru securitatea în muncă este o constantă în activitatea pe HS Timber Group o desfășoară în fabricile sale din România și în acest sens au loc instruiri regulate ale angajaților noștri pentru prevenirea incidentelor care le pot periclita sănătatea la locul de muncă” au transmis reprezentanții companiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax