Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Achiziție de fițe la Primăria Alba Iulia: Stilouri cu peniță de aur și corp din pudră de perle sau rădăcină de arțar

Foto: poenari.ro

Publicat

Stilouri cu peniță de aur, corp din pudră de perle întărită cu rășini sau cu părți metalice suflate cu aur de 24 de karate – cea mai recentă achiziție directă a Primăriei Alba Iulia, pe SEAP. 

Instituția a cumpărat de la o firmă din (Suceava Poenari Pen Company SRL) 30 de stilouri personalizate, în casete de lemn, în valoare totală de 9.663,80 de lei, fără TVA.

Fiecare stilou costă peste 300 de lei. 

Acum, angajații de la vârful primăriei sau oaspeții de seamă care vor păși prin oraș vor putea semna documente importante cu stilouri de top.

Aceștia vor avea parte și instrumente de scris cu un corp din rădăcină de arțar care ”se caracterizează prin culoarea maro cu textura bogată si puncte fine de contrast bej”.

Iar pentru bărbații cu un spirit întreprinzător, Primăria din Alba Iulia a comandat 10 stilouri cu un design simplist, linii drepte ce formează un aspect elegant.

Vă prezentăm mai jos descrierea celor 30 de stilouri aflate mai nou în dotarea Primăriei din Alba Iulia.

10 stilouri Baron Pearl în valoare de 3.445,40 de lei, fără TVA.

Descriere: pe lângă cercei, coliere sau alte bijuterii, perlele pot fi purtate și etalate într-un nou mod mai practic și mai extravagant.

Materialul din care este confecționat stiloul este o pulbere de perle care se întărește cu ajutorul unei rășini, iar rezultatul acestui procedeu constă în obținerea unui aspect asemănător cu al perlelor naturale.

Partea de unde se ține stiloul are formă hexagonală, rotunjită, fiind ușor de ținut și asigură o prindere foarte bună. Părțile metalice sunt suflate cu aur de 24k și acoperite cu lac de protecție.

Penița Poenari este realizată din oțel cu vârful din iridiu.

10 stilouri Baron Brown în valoare totală de 3.109,20 de lei, fără TVA.

Descriere: stiloul Baron Brown se remarcă datorită lemnului, special selectat, al cărui joc de culori exprimă calmul și frumusețea naturală. Corpul stiloului este confecționat din rădăcină de arțar și se caracterizează prin culoarea maro cu textura bogată și puncte fine de contrast bej.

Părțile metalice sunt suflate cu aur de 24k și acoperite cu lac de protecție. Penița Poenari este realizată din oțel cu vârful din iridiu și poate fi F (Fine) cu scris subțire 0,6-0,7 mm sau M (Medium) cu un scris de 0,8-0,9 mm. Penița poate fi placată cu aur, rodiu (argintie) sau bicoloră (aur cu rodiu). Cutia cu etui este confecționată din piele ecologică în două nuanțe contrastante.

Etui-ul poate susține un singur instrument de scris și se fixează magnetic în interiorul cutiei. Cutia și etui-ul sunt inscripționate cu sigla Poenari. Dimensiunile cutiei cu etui sunt: înalțime – 45 mm lațime – 90 mm lungime -190 mm.

10 stilouri Baron Business în valoare totală de 3.109,20 de lei, fără TVA.

Descriere: stiloul Baron Business se distinge prin designul simplist cu linii drepte și aspect elegant. Corpul este realizat din material compozit foarte dens de culoare neagră, care în urma finisării devine foarte lucios. Stiloul se asortează cel mai bine unei ținute business, fiind preferatul bărbaților cu un spirit întreprinzător.

Partea de unde se ține are formă hexagonală, rotunjită, fiind ușor de ținut și asigură o prindere foarte bună.

Părțile metalice sunt suflate cu aur de 24k și acoperite cu lac de protecție. Penița Poenari este realizată din oțel cu vârful din iridiu și poate fi F (Fine) cu scris subțire 0,6-0,7 mm sau M (Medium) cu un scris de 0,8-0,9 mm.

Stilourile vor fi însotite de convertoare pentru calimară.

Cutia cu etui este confecționată din piele ecologică in doua nuanțe contrastante. Etui-ul poate susține un singur instrument de scris și se fixează magnetic în interiorul cutiei. Cutia și etui-ul sunt inscripționate cu sigla Poenari. Dimensiunile cutiei cu etui sunt: înalțime – 45 mm lățime – 90 mm lungime -190 mm. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ionel

    joi, 06.08.2020 at 10:47

    Păcat, deoarece era de așteptat ca după sumele uriașe investite în proiecte smart, sa treacă la stilouri tactile sau prin comanda vocală.

    Dar cred că achiziția aceasta este mai mult pe idea „hai să avem și noi ceva clasic, înainte ca lumea noastră să se termine”.

  2. Ioana

    joi, 06.08.2020 at 11:11

    Bine că au bani de pixuri scumpe și noi nu avem locuri la creșe și grădinițe în oraș să ne ducem copiii. Rușine

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax