Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Achiziţii utile pentru casa ta: cum să faci cele mai inspirate alegeri (P)

Publicat

foisor casute de gradina cumparaturi online emag

Cumpărăturile pentru casă sunt necesare, fie că este vorba de piese de mobilier, electrocasnice sau accesorii. Desigur, este foarte important ce alegeri faci si ce beneficii îți aduc acestea. Achiziţiile ar trebui să fie utile, să îţi uşureze viaţa, să îţi aducă bucurie şi să te ajute să te bucuri mai mult de spaţiul pe care-l numeşti acasă.

Află mai jos cum poţi face cele mai inspirate alegeri la cumpărăturile pentru casă:

Aparate de bucătărie care să îţi uşureze viaţa

Gătitul nu trebuie să îţi consume toată energia şi să fie o corvoadă. Cu ajutorul aparatelor moderne pentru bucătărie poţi să găteşti eficient, zeci de feluri de mâncare, fără să faci dezordine sau să pierzi ore în şir.

O achizitie foarte utilă este friteuza cu aer cald. Aceasta te ajută să prăjeşti uşor alimente diverse, fără să foloseşti cantităţi mari de ulei, să murdăreşti plita sau să ai nenumărate vase de spălat. Ce poţi pregăti la friteuza cu aer cald sau air-fryer? Aproape orice fel de mâncare care se prepară la cuptor sau în tigaie, de la friptură, chips-uri, omletă şi până la prăjituri sau schnitzel ori pui crispy.

Un alt aparat util pentru bucătărie este multicooker-ul. Acesta se poate amplasa pe blatul sau pe masa din bucătărie şi îţi oferă mai multe moduri de gătire. Vei putea prepara terciuri, supe sau ciorbe, orez, carne şi legume la aburi, tocănite sau prăjituri. Unele modele au chiar şi funcţie de preparare iaurt sau de preparare a pâinii.

Nu ai nevoie de prea multe aparate de bucătărie ca să îţi faci viaţa mai uşoară, însă contează să le alegi pe cele potrivite nevoilor tale, în funcţie de ce anume găteşti şi mănânci cel mai des.

Descoperă cum poţi face curăţenie mai rapid

Curăţenia este un task peste care nu poţi sări. Cu siguranţă preţuieşti confortul casei tale, însă nu te-ai putea bucura de el fără să întreţii spaţiul în care locuieşti, fie că este vorba despre ordine şi organizare sau curăţenie.

Ei bine, în ziua de astăzi curăţenia nu trebuie să îţi consume timp preţios sau să te epuizeze. Poţi achiziţiona câteva aparate smart care să te ajute să păstrezi casa curată. Cel mai bun exemplu este aspiratorul robot. Acesta poate curăţa de unul singur podelele din casa ta, iar unele modele au chiar şi funcţie de mop. Preţul unui aspirator robot de calitate porneşte de la suma de 1000 de lei, însă vei descoperi cât de util este în casă încă de la prima utilizare.

Nu doar aspiratorul robot te ajută să faci curat mai rapid, ci şi maşina de spălat vase. Nu foarte multe persoane găsesc plăcere în activitatea de curăţare a vaselor, mai ales atunci când ai foarte multe farfurii, tăvi şi oale de spălat. Maşina de spălat vase poate face toată treaba în locul tău, iar tu să depui minim de efort pentru a strânge în bucătărie după ce găteşti.

Investeşte într-o casă de grădină

Dacă ai ocazia să te bucuri de grădină la tine acasă, atunci este o idee bună să o amenajezi cât mai bine. O casă de grădină poate fi o soluţie excelentă pentru a da un aer pitoresc grădinii, dar şi pentru a te bucura de spaţiu de depozitare. Poţi folosi casa de grădină pentru a depozita unelte sau obiecte diverse, dar şi ca atelier. În general, casele de grădină se instalează uşor, iar preţurile lor pornesc de la 1500 de lei.

În afară de casa de grădină, mai poţi opta şi pentru mobilier de exterior, de la foişoare de lemn şi până la seturi de mese şi scaune. Mobilierul pentru exterior este ideal dacă îţi doreşti să desfăşori activităţi în grădină, fie că citeşti, petreci timp cu cei dragi sau lucrezi.

Atunci când cumperi obiecte sau aparate pentru casă, ţine cont de beneficiile pe care acestea ţi le pot aduce. Investeşte în produse care să te ajute să găteşti mai rapid, să faci curat mai eficient sau să te bucuri de mai mult spaţiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax