Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACL Alba a reclamat la BEJ pliantele cu mesaje anti-Iohannis. Atanasiu: „PSD continuă să încalce legea în campanie”

Publicat

teodor atanasiu Preşedintele PNL Alba a anunţat că organizaţia a făcut o sesizare la Biroul Electoral Judeţean, cu privire la o campanie care denigrează imaginea candidatului ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis. A făcut referire la pliantele distribuite prin poştă pe care este scris mesajul „Klaus Iohannis vrea să îţi taie pensia”, reclamate de mai mulţi reprezentanţi ACL din ţară. Potrivit lui Atanasiu, cei de la PSD, cărora le aparţin pliantele, le-au dat o mână de ajutor şi cei de la Poşta Română, pentru împărţirea pliantelor defăimătoare, în toate judeţele ţării, inclusiv în Alba. Acesta a afirmat că, odată cu pensia, oamenii primesc de la poştaşi şi acest „fluturaş colorat”.

Teodor Atanasiu a declarat că au transmis adresa către Biroul Electoral Judeţean, însă „din păcate BEJ, din grabă sper eu nu din nepricepere, a trimis adresa noastră către Poliţia Municipiului Alba Iulia şi nu către Poliţia Judeţului Alba”.

pliant defaimatori ACL Pe pliantul celor de la PSD, este scris următorul mesaj: „Ai grijă ce votezi! Cine a tăiat o dată pensiile, le va tăia din nou!”.

Referitor la acest mesaj, Atanasiu a declarat că „PSD continuă să încalce legea în campanie. Pe lângă ordonanţa transferurilor, membrii PSD au lansat o campanie ilegală şi murdară de defăimare a contracandidatului principal Klaus Iohannis şi, cu ajutorul unei instituţii de stat numită Poşta Română, să împartă nişte pliante de acest gen (foto) în toate judeţele ţării, inclusiv în Alba. Pensionarii primesc odată cu pensia şi acest fluturaş”, spune preşedintele PNL Alba.

Potrivit acestuia, legea spune că Poşta Română nu are dreptul să distribuie materiale ilegale, chiar dacă are un contract de prestări servicii cu PSD.

„PSD cu preşedinte Victor Ponta încalcă legea în România şi face anticampanie contracandidaţilor. Poşta Română încalcă legea în România şi împarte materiale care nu sunt permise în campania electorală. Sunt ilegale. Nu este de mirare fiindcă directorul Poştei este membru PSD, de la nivel central până la nivel judeţean”, spune Atanasiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. babadochia

    sâmbătă, 25.10.2014 at 21:52

    No si ce sa scrie si ei ?!!! Ca le-au marit pensiile Ponta si Hrebenciuc ??? Daca n-ai cu ce sa te lauzi e bine sa ai suficient c_ _ _t sa arunci in ceilalti !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax