Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACL Alba trimite o delegaţie de 1000 de persoane la evenimentul de lansare a candidaturii lui Klaus Iohannis la prezidenţiale de la București

Publicat

DSC_0007 ACL Alba participă la evenimentul de la Bucureşti din 27 septembrie, de lansare a candidaturii lui Klaus Johannis la alegerile prezidenţiale, cu o delegaţie de 1000 de membri și simpatizanți ai partidelor din alianţă. Aceştia vor pleca vineri noaptea spre București. Începând cu ora 11.00, în Piața Victoriei, Klaus Iohannis își va lansa oficial candidatura.

Atât cei din PNL, cât și cei din PDL au „strâns” 1000 de persoane pentru a participa la evenimentul de lansare oficială a candidaturii lui Klaus Iohannis, după cum a spus consilierul local Rareș Buglea, marţi, într-o conferință de presă.

”Avem și noi lansarea oficială a candidatului dreptei la preşedinţie. Este vorba despre Klaus Iohannis și data de care eu vă vorbesc, 27 septembrie, adică sâmbăta care urmează este o dată stabilită de echipa de campanie imediat după desemnarea candidatului nostru. Așadar, nu am așteptat să facă alții niciun fel de lansări și nu ne-am ghidat după nimeni, ci pur și simplu după propriul calendar al ACL-ului și a fazei noastre de pre-campanie și campanie. Așadar, data de 27 septembrie va fi data oficială a lansării candidatului Klaus Iohannis, la București, ora 11.00, în Piața Victoriei”, a spus Rareș Buglea.

Acolo vor participa membrii și simpatizanții partidelor din ACL din întreaga țară. ”Acolo ne vom întâlni circa 50.000 de participanți ACL din țară, mă refer la membri, simpatizanți. Cu siguranță vor fi susținători din București, oameni pe care nu-i mobilizează nimeni, ci pur și simplu din presă află de acest eveniment și vor veni acolo. Astea sunt estimările organizatorilor, 50.000 de participanți din ceea ce putem noi monitoriza ca simpatizanți și membri, însă, repet, oameni care vor veni să fie martori la eveniment ies din aceste calcule, urmând să fie făcută o estimare ulterior”, a adăugat Rareș Buglea.

Potrivit sursei citate, ACL-ul îşi doreşte ca ”o țară întreagă să vadă de acolo, din Piața Victoriei din București, că acest candidat al dreptei este cel puțin la fel de dorit, la fel de aplaudat și iată de urmat de către un public numeros”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax