Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Acord de parteneriat între Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și Hasemite University din Iordania, semnat la Amman

Publicat

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a semnat miercuri, la Amman, un acord de parteneriat între cu Hasemite University din Iordania, în vederea dezvoltării de activități academice cu caracter multidisciplinar.

Potrivit rectorului Daniel Breaz, acest demers are menirea de a consolida cooperarea și schimbul instituțional în cadrul Programului Erasmus Plus.

”Am semnat acordul împreună cu prof. Fawwaz Al-Abed Al-Haq, președintele universității iordaniene, în prezența domnului Sultan Al-Maani, vicepreședintele HU, a domnului Adnan Abusra, responsabil relații internaționale și reprezentanților UAB.

În cadrul discuțiilor avute, am subliniat importanța schimburilor de experiență, acestea având drept scop cooperarea în materie de cercetare și crearea de noi oportunități de studiu, mobilitate academică și dezvoltare a competențelor deja asimilate de studenții UAB” a transmis rectorul Daniel Breaz.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Altul

    joi, 12.05.2022 at 07:30

    Să trăiască lumea academică apulumiană serenissimă și deșteaptă întru avansul știnței și artelor pe planetă !!! Acum că s-au pricopsit până și iordanienii cu strălucirea universitară a orașului următorul protocol de colaborare academică va fi cel semnat cu Hezbollah și ce a mai rămas din Califatul Levantului… Marele Institut al Levantului lu’Emil Constantinescu o să pună osul la inițiativă. La mulți ani și spre noi culmi de universitățuri intergalactice !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax