Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACS Karate Club Gemina DBP Alba Iulia, rezultate extraordinare la Cupa Alba Carolina la Karate

Publicat

Tinerii sportivi de la ACS Karate Club Gemina DBP Alba Iulia au obținut rezultate extraordinare la Cupa Alba Carolina la Karate. 

La o săptămână după Cupa Scorpion la Karate de la Balș, județul Olt, karateka de la ACS Karate Club Gemina DBP Alba Iulia au participat la Cupa Alba Carolina la Karate.

Competiția s-a dsfășurat în data de 30 martie 2024, în sala de sport a Colegiului ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, în organizarea ACS Karate Forever, Alba Iulia.

Karateka cu vârste mici de la mai multe cluburi din țară, și-au dat întrecere pe tatami cu mare dorință de a concura, perseverență, dârzenie, spirit de echipă și dorință de a învinge, au transmis reprezentanții ACS Karate Club Gemina DBP.

Competiția a fost organizată pe 5 probe: kihon, kata individual, kumite individual, kata echipe și kumite echipe.

Delegația ACS Karate Club Gemina DBP, Alba Iulia a fost formată din sensei Dorin Mureșan, 4 dan, antrenor și arbitru în competiție și de 6 karateka, o garnitură puțin diferită față de cea de la Cupa Scorpion: Anamaria Suciu, Aura Muntean, Mihai Muntean, Claudia Cornici și două sportive aflate la prima lor competiție de karate la care au participat cu mult entuziasm și curaj, Iulia Gordeș și Elizabeth Gordeș.

Aceștia au primit încurajări de la părinți, rude, antrenori și de la colegii de club care au dovedit spirit de echipă și de arte marțiale și care s-au pregătit intens, cu dorință, țel propus, disciplină, stăruință și curaj.

Sportivii antrenați la Alba Iulia de shihan Dumitru Danciu, 8 dan, sensei Cosmin Bolca, 5 dan, sensei Dorin Mureșan, 4 dan și sensei Laurențiu Bolca, 4 dan au avut din nou un nivel calitativ ridicat și consistență în evoluțiile lor, câștigând în total 8 medalii, din care 4 medalii de aur și 4 medalii de argint.

Rezultatele obținute:

1) Anamaria Suciu, 15 ani, 5 kyu
-kata individual-aur,
-kumite individual shobu sanbon-argint,

2) Aura Muntean, 13 ani, 5 kyu
-kata individual-argint,

3) Mihai Muntean, 10 ani, 9 kyu
-kata individual-argint,

5) Claudia Cornici, 13 ani, 9 kyu,
-kata individual-argint,
-kumite individual shobu sanbon-aur,

6) Iulia Gordeș, 10 ani, 10 kyu
-kihon-aur,

7) Elizabeth Gordeș, 8 ani, 10 kyu
-kihon-aur.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax