Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune a Poliției Alba Iulia: Amenzi de mii de lei pentru șoferii care au parcat ilegal sau nu au respectat alte reguli de circulație

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au aplicat, joi, în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor, peste 50 de amenzi în valoare de 6.050 de lei.

Poliţiştii din Alba Iulia au organizat, joi, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere, precum şi combaterea încălcării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, inclusiv a celor privind oprirea şi staționarea.

Poliţiştii au aplicat 53 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.050 lei, din care 20 au fost aplicate conducătorilor auto care nu au respectat normele legale privind oprirea şi staţionarea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rau89

    vineri, 21.03.2014 at 13:23

    De azi o sa incep si eu o actiune ce vizeaza politia din alba iulia 😉

    Fiecare militian ce incalca legea ori isi da amenda ori ******, nu glumesc vorbesc foarte serios !

    Ce politia are voie sa incalce legea ? mie politia imi da un ex foarte bun sa intorc masina pe dubla banda continua si sa trec strada pe loc nepermis !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax